Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Photoshop] Sygna - Nieziemski styl ? :D

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się podoba ^_^ jakby to powiedzieć jest typowo w twoim stylu, jedyne co mnie dziwi to ortografia, ale idzie to przeczytać i ogarnąć ;)

Stary prosze Cie xD Ja mam wypaczony " musk " przez dzieci metina :D musisz mi wybaczyc ortografie czasem :P

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

A mi się strasznie nie podoba :x Zbyt bardzo kontraktujące ze sobą. Musiałam się wysilić, by zobaczyć, co się tam znajduje. Napis zbyt mocno odstający, jest chyba jedynym elementem, który widać doskonale. Gdyby ściemnianie było mniejsze, lub gdyby pobawić się krzywymi, myślę, że efekt był by lepszy. I teraz pytanie...skąd pada światło? Z przodu, czy z tyłu? Bo po c4d widać, że z tyłu, a po renderze widać, że z przodu (jego głowa).

Opublikowano

Ja wychodze z zalozenia z Tutoriale robi sie "na pokaz" i pokazuje sie jedynie wykonanie danych elementow w sygnaturze zeby ktos kiedys mogl wykorzystac je u siebie... Z sygnatura szalu nie ma - wiem o tym xD Ale patrzac na sygnature wykonana ta samym stylem tylko z wiekszym nakladem pracy:

1343580849353305.png

Mysle ze jak ktos sie przylozy to moze uzyskac jeszcze lepszy efekt, a masa ludzi nie ma pojecia nawet jak wykorzystac soft brushe o czym przekonalam sie patrzac po galeriach.

3KIpGJ1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@TOP

Tutorial świetny - sam muszę się pobawić z C4D bo ogólnie...jakoś mnie prędzej nie kręciło

@Arcil, z tego powodu że ja mam baaardzo szerokie gusta itp. to mi się osobiście sygnatura podoba...choć jednak troszkę za duży kontrast i ciało Nomada czy też Alacatraza którego tam wykorzystałaś jest trochę za jasne.

A tak prócz tego - to git ;)

Ale znając krytyke forum i wybrzydzanie WSZYSTKICH na tym forum - to będzie jeszcze krytyka ;)

5gubmKI.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to też słabo wyszło ; x Za ciemno dla mnie, nie widzę żeby render był wtopiony, do efektu ;) Ogólnie mnie się nie podoba. Ale nie zniechęcaj się ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Można prosić o wrzucenie paczki na jakiś darmowy serwer ? Nie mam zamiaru płacić 9zł, żeby pobrać 1,5 mb :)

Jak dla mnie to też słabo wyszło ; x Za ciemno dla mnie, nie widzę żeby render był wtopiony, do efektu ;) Ogólnie mnie się nie podoba. Ale nie zniechęcaj się ;)

a oczywiscie ze moge

http://www.i-point.nazwa.pl/host/upload/2845/1349977090149368.rar

Konstruktywna krytyka zawsze jest mile widziana. :)

3KIpGJ1.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...